26 / 05 / 2024

Promosyon ücretleri daha fazla artar mı? Emekliler dikkat!

Promosyon ücretleri daha fazla artar mı? Emekliler dikkat!

Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış her gün daha da artıyor.. Bazı bankalar daha fazla emekli müşterisi çekmek için yapılan kampanyanın süresini uzattı. Peki 10 bin lirayı bulan promosyon ücretleri önümüzdeki günlerde daha fazla artar mı? İşte detaylar...



PROMOSYON ÜCRETLERİ DAHA DA ARTAR MI?

Promosyon ücretlerinin daha da artacağını düşünüyorum. Promosyon bedellerini düşük tutan bazı bankalar emeklilerin kendilerinden gitmeye başladığını yani maaş hesaplarını başka bankalara taşıdığını görünce onlar da promosyon tutarlarını artırmak mecburiyetinde kaldılar. Bu emekliler açısından keyifli yarışın artarak süreceğini düşünüyoruz."

Maaş promosyonlarına ‘enflasyon’ ayarı!

Emekli olan herkesi ilgilendiriyor: Promosyon alamayabilirler!

Dikkat! Ünlü banka altın tahminini açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön