13 / 10 / 2024

Propa Aura'da 142 bin TL'ye!

Propa Aura'da 142 bin TL'ye!

AURAda, peşinat 35 bin 500 TLden, taksitler ise 1.412 TLden başlıyor. Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konutlar için acele etmek gerekiyor...




Kartalın en merkezi lokasyonunda prestijli bir ev ve ev-ofis projesi olan AURA Residenceı inşa eden Propa İnşaat, cazip fiyatlar ve ödeme koşulları sunuyor. AURAda sıfır peşinat ve 60 ay sıfır faizle ev-ofis fırsatı devam ediyor. Merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan AURAda, peşinat 35 bin 500 TLden, taksitler ise 1.412 TLden başlıyor. Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konutlar için acele etmek gerekiyor.

İki blokta toplam 195 konuttan oluşan AURA Residence, tüm daireleri ev-ofis olarak da kullanılabilen İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri. Propa İnşaat, yüzde 75i satılan projede, geriye kalan sınırlı sayıda ev-ofisleri cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile satışa sunuyor.

AURAda yüzde 40 peşinat 2 ay öteleniyor yani sıfır peşinat imkanı tanınıyor ve 60 aya kadar sıfır faizli kredi uygulanıyor. Projede; 48 metrekare stüdyo daireler 142 bin ila 155 bin TL, 61 metrekare 1+1 daireler 192 bin ila 215 bin TL arasında. 70 metrekare 1+1 daireler ise 200 bin ila 260 bin TL arasında.

Avrupanın en büyük Adliye Sarayına 600 metre ve Kadıköy-Kartal metro durağına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 15 dakika mesafede. Proje, Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada ve TEM bağlantı noktasında konumlanıyor. Çevresi AVMler ve hastanelerle donatılmış durumda. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu güçlü konumu ve Adliye, metro,  Marmaray  gibi prim yaratan özellikleri ile AURAda ev-ofislerin alırken kazandıran önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

AURA Deluxe Residenceta tüm daireler güney cepheli ve 3. kattan itibaren muhteşem bir adalar ve deniz manzarasına bakıyor. 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor.

 

0216 671 19 21

www.propaaura.com

 

 

 

 


Geri Dön