İş Fırsatları

PTT'den 15 bin personel alımı duyurusu! Beklenen açıklama geldi! Postacı, gişe personeli, şoför, güvenlik görevlisi...

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 15 bin personel başvuruları alımına yönelik açıklama geldi. İşte yapılan açıklama ve detayları...PTT personel alımı yapılacak branşlar, birim ve iştiraklere dair detaylar tek tek belli oldu

Son zamanlarda merakla beklenen PTT personel alımı için beklenen açıklama yapıldı. PTT personel alımı yapılacak branşlar, birim ve iştiraklere dair detaylar tek tek belli oldu. Resmi Gazete’de PTT personel alımları için mevzuat değişikliğinden sonra gözler resmi açıklamalara dönmüştü. İlk açıklama geldi ve PTT personel alımı yapılacak branş, birim ve iştiraklere dair detaylar açıklandı.

PTT bu sene için personel alımlarında geri sayım başladı. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi “PTT A.Ş.” ve iştiraklerine ciddi sayıda personel alımına az bir vakit kaldı. Bu yıl güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför ile özellikle postacı ve gişe personel alımı branşlarında çok sayıda atama için detaylar gelmeye başladı.

PTT İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

İşilanlarıkariyer sitesinde yer alan habere göre, PTT Genel Başkanı Halit Büyük açıklamasında ciddi sayıda personel alımı olacağını belirtti. Özellikle son dört senede çok fazla kişinin emekli olduğunu ve yeni alımların da yapılmadığını söyledi. Taşeron sisteminin de sonlanmasından dolayı iş yükünün had safhada olduğuna kaydetti. 2018 yılında son atamanın yapıldığı ve dört yıldır yayımlanmayan ilanın artık bir mecburiyet olduğu aktardı.

Yapılan açıklamada PTT’nin 2022 yılı itibarıyla artık dört yıldır yapılmayan başvurulardın alınmasının ve ciddi bir sayının açıklanmasının gerekliliğine yer verildi. İşte alım yapılacak o alanlar...

PTT PERSONEL ALIMI YAPILACAK BİRİMLER

PTT 2022 yılı işçi alımı ile sözleşmeli personel alımı için pek çok branşta ciddi sayıda atama için adaylar artık gün sayıyor. PTT'nin yapmış olduğu personel alımlarının yanı sıra PTT bünyesinde personel alımı yapılacak iştiraklere de yer verildi. Özellikle şu iştirakler için de personel alımları başlatılması talebinde bulunuldu.

En çok özellikle;

İŞKUR duyurdu: 81 ilde 124.000 personel alımı başladı! Vasıflı- vasıfsız, 19 - 59 yaş arasında olan herkes başvurabilir!

Hattat Traktör'den kaçırılmayacak fırsat! Hattat Traktör fiyatları ne kadar? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

TMO'daki bu fırsat kaçmaz! Toprak Mahsulleri Ofisi'nde ayçiçek yağı, nohut, pirinç ne kadar? 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

MİGROS'ta kırmızı ete hafta sonu dev indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi