06 / 05 / 2024

PTT'den koşulsuz 33 bin TL'lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

PTT'den koşulsuz 33 bin TL'lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

PTT'den gençlere 33 bin TL'lik kredi desteği veriliyor. Destekten 18- 24 yaşında olan kadın, erkek her genc yararlanabiliyor. İşte detaylar...



PTT den koşulsuz 33 bin TL lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

GURBETÇİ TÜRK VATANDAŞLARI DA YARARLANABİLİYOR

24 yaşını doldurmamış ve hiç evlenmemiş tüm Türk vatandaşları çeyiz hesabı açabiliyor ve sistemde ikamet esası olmadığı için yurt dışındaki Türk vatandaşları da ödemeden faydalanabiliyor. Diğer yandan 18 yaşından küçükler adına veli ya da vasisi tarafından çeyiz hesabı açmak da mümkün oluyor.

Birden fazla çeyiz hesabı açılması halinde ise hesaplar birleştirilemez ve sadece başvurulan ilk hesaba devlet katkısı ödemesi geçekleştirilir.

Düzenli ödemelerin yapılacağı miktar da merakla takip ediliyor. Katılımcılar ödemelerini en az 36 ay boyunca düzenli olarak yapmalı. Düzenli aylık ödemelere yönelik 2022 yılı için alt sınır 282,83 lira olurken, üst sınır ise 2.828,34 lira. Alt sınır ve üst sınır her sene yeniden değerleme oranında artırılmakta.

FAİZSİZ HESAP OLARAK AÇILABİLİYOR

Bir dönem içerisinde hesaptan para çekmek isteyen vatandaşlara en fazla 2 defa çekim hakkı veriliyor. Bu hakkın kullanılması durumunda hesapta kalan bakiyenin, çeyiz hesabının açılış tarihinden itibaren yatırılması gereken asgari tutarlar toplamından az olmaması gerekiyor. Ayrıca, çeyiz hesabı faizsiz olarak da açılabiliyor.

Peugeot Suv 2008 Mayıs ayı kampanyası! Yüzde 0,99 faiz fırsatı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Kırmızı ete zam kapıda! TÜSEDAD başkanı zam tarihini açıkladı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

İŞKUR'dan ev hanımlarına müjde! Evden çalışarak maaş alacaksınız...

Carrefoursa'da Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim yağmuru! İşte 6 Mayıs aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön