04 / 05 / 2024

Putin'den ruble kararı! 1 Rus rublesi kaç TL?

Putin'den ruble kararı! 1 Rus rublesi kaç TL?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, doğal gazı dost olmayan ülkelere ruble karşılığında satma kararı Avrupa ülkelerini ayağa kaldırdı. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında yüz binlerce kişi rubleyi araştırmaya başladı...



1 RUS  RUBLESİ KAÇ TL? 25 MART 2022

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, dogal gazı dostu olmayan ülkelere Rus Rublesi karşılığında satma kararından sonra yüz binlerce vatandaş rublenin kaç lira olduğunu sorgulatıyor. Peki 1 Rus rublesi kaç TL? 1 Rus rublesi bugün 0,14 Türk Lirası'dır. Rus rublesinin alış fiyatı bugün 0,14, satış fiyatı da 0,14 liradır.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

1 dolar kaç TL? 24 Mart 2022 güncel dolar kuru!

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün kaç lira? Altın fiyatlarında hareketli saatler...

Euro/TL güç kaybediyor! Euro kuru bugün kaç lira?

Gümüş fiyatlarında son durum! Gümüşün gramı bugün kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön