04 / 05 / 2024

rus rublesi kaç lira

rus rublesi kaç lira

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, doğal gazı dost olmayan ülkelere ruble karşılığında satma kararı Avrupa ülkelerini ayağa kaldırdı. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında yüz binlerce kişi rubleyi araştırmaya başladı...

18 ayın ardından rekor geldi! Rus rublesi dolar karşısında zirvede!

Dolar/ruble paritesi 23 Mart 2022 tarihinden bu yana ilk defa 102 seviyesini aşarak zirveye yerleşti. 

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Rus rublesi şahlandı! Dolar ve avro karşısında değer kazanıyor!

Moskova Borsası verilerine göre, 30 Eylül'de dolar/ruble paritesi yüzde 1,27 düşüşle 56,5 seviyesine, avro/ruble paritesi ise yüzde 6,5 düşüşle 2014’ten bu yana ilk defa 53 seviyesinin altına geriledi.

Rus rublesi ayın en yüksek seviyesinden işlem görüyor! Yükselişte olan rublede son durum ne?1 Rus rublesi kaç TL?

Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulunduğu Şanghay Zirvesi sonrasında, Putin, Türkiye’nin Rus gazı ödemelerinin yüzde 25’ini ruble ile yapmasının kısa sürede yürürlüğe konacağını belirtti. Açıklamanın ardından gözler Rus rublesinin kaç TL’den işlem gördüğünü araştırıyor.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Bu hafta döviz piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasındaki gelişmeler ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamalarından sonra döviz piyasasında dalgalanmalar meydana geldi. Peki euro kuru bu hafta kaç TL oldu? Euro gelecek hafta kaç lira olur?

Putin'den ruble kararı! 1 Rus rublesi kaç TL?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, doğal gazı dost olmayan ülkelere ruble karşılığında satma kararı Avrupa ülkelerini ayağa kaldırdı. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında yüz binlerce kişi rubleyi araştırmaya başladı...

İngiltere Rus oligarkların evlerini Ukraynalılara açmayı düşünüyor!

İngiltere'de yaptırım uygulanan Rus oligarkların mülklerinin, savaştan kaçan Ukraynalı mültecilerin barınması için kullanılıp kullanılamayacağı gündemde yer alıyor.

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.

Rus Yatları Maldivler’e Demir Attı!

Rusya - Ukrayna Savaşı devam ederken, Rus milyarderler ultra lüks yatlarını Maldivler’e kaçırdı…

Rus piyasalarında kayıplar artıyor!

Rus rublesi, dolar karşısında kısa süreliğine 79'a gerilerken, kısa süre içerisinde tekrar 77 seviyesinin altına geldi.

Rus piyasalarında kayıplar artarak devam ediyor!

Yeni tip koronavirüs salgını ve petrol fiyatlarında devam eden aşağı yönlü baskı nedeniyle Rus rublesi ve borsasındaki düşüş bu haftanın ilk gününde devam ediyor.

rus rublesi kaç lira Haberi

rus rublesi kaç lira

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, doğal gazı dost olmayan ülkelere ruble karşılığında satma kararı Avrupa ülkelerini ayağa kaldırdı. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında petrol fiyatları 122 dolar seviyesine geldi.

Bugün piyasalarda hareketli bir gün yaşanırken dolar kuru 14,86 lira, altının onsu 1957 dolar, euro kuru 16,34 lira, gümüşün onsu 25,54 dolar, paladyum onsu 2,539 dolar ve platinin onsu 1,028 dolardan işlem gördü. Peki Rus rublesi kaç lira oldu? 1 Rus rublesi kaç TL? İşte 25 Mart 2022 ruble fiyatı...

1 RUS  RUBLESİ KAÇ TL? 25 MART 2022

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, dogal gazı dostu olmayan ülkelere Rus Rublesi karşılığında satma kararından sonra yüz binlerce vatandaş rublenin kaç lira olduğunu sorgulatıyor. Peki 1 Rus rublesi kaç TL? 1 Rus rublesi bugün...