09 / 05 / 2024

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren QNB Finansbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. QNB Finansbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • ParaPuan kampanyasına katılım sağlamak amacı ile 15 Haziran 2023 - 31 Temuz 2023 tarihleri arasında işlemden önce “OXXO” yazıp, QNB Finansbank sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olunacak. Kampanyaya kayıt aşamasında alınacak katılım onay mesajının ardından kampanyaya katılım sağlanacak. QNB Finansbank’a kampanyaya kayıt olmak amacı ile gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek. QNB Mobil uygulamasından ParaPuan kampanyasına katılım sağlamak isteyen müşterilerin 15 Haziran 2023 - 31 Temuz 2023 tarihleri arasında işlemden önce QNB Mobil uygulaması/Diğer işlemler/Kampanyalar/HEMEN KATIL butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmaları gerekecek.

 QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

  • ParaPuan kampanyalarından bir müşteri, bir defa, 400 TL ve üzeri ilk harcamada yararlanabilecek. Bunun yanı sıra, en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup işlem yaptığınız kredi kartınıza aynı gün yüklenecek. Aynı zamanda, bir sonraki gün itibari ile kullanılabilecek ve 2023 yılı ağustos ayı sonuna kadar OXXO mağazalarında geçerli olacak.

  • Kazanılan ParaPuan’lar yalnızca OXXO mağazalarında kullanılabilecek. Kazanılan ParaPuan oxxo.com.tr internet sitesinde kullanılamayacak.

  • Kampanya doğrultusunda kazanılan ParaPuan’lar değerli ParaPuan olarak kullanılamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!


Geri Dön