27 / 04 / 2024

Raflar boşalmadan acele edin! Migros'ta tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü

Raflar boşalmadan acele edin! Migros'ta tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü

Marketlerdeki bir çok ürünün fiyatında artış yaşanırken devamlı olarak indirim kovalayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Tuvalet kağıtlarına gelen indirim ile baraber vatandaş markete akın etti.



Migros, marketten taze ürünlere, ev eşyalarından elektronik ürünlere, giyimden giyime kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya odaklanmasıyla bilinir. Sürdürülebilirliğe de önem veren Migros, organik ve çevre dostu ürün çeşitliliği sunmaktadır.

TUVALET KAĞIDI STOĞU BİTEN HEMEN ALSIN

Ülkemizde yukarı seviyelerde seyreden enflasyon ile beraber vatandaşın alım gücünde büyük seviyede gerileme görülüyor. Reyonlarda yer alan ürünlerin ücretindeki devamlı olan yükseliş ile beraber azalan alım gücü indirim avantajlarıyla denge kurulması hedefleniyor. Geçtiğimiz senelerde Kovid-19 pandemi dönemi ile beraber tüketicilerin evde geçirdiği süreç büyük seviyede uzadı.

Tuvalet kağıdındaki isteğin çoğalması neden bu olay sonrasında fiyatlar da tavan yaptı. 2022 senesinde meydana gelen olaylar neticesinde ise zam üstüne zam alan tuvalet kağıtları cep yakan ücretlere çıktı.

Ekonomide meydana gelen problemler sebebiylr zor günler yaşayan vatandaş tuvalet kâğıdı satın almakta zorlanır hale geldi. Ancak marketler aracılığı ile yapılan kampanyalar ile beraber zamlı dönemin sona ermesi için çaba sarf ediliyor.

Raflar boşalmadan acele edin! Migros ta tuvalet kağıdı 24 TL ye düştü

TUVALET KAĞIDINDA İNDİRİM FIRSATI

Her geçen ay çıkan enflasyon ile beraber yükseliş gösteren ürün ücretlerinden en çok etkilenen ürünlerden birisi de tuvalet kâğıdı oldu. Devamlı olarak gelen zamlar vatandaşa zor günler yaşatırken indirim fırsatları kovalanmaya devam ediyor. İndirim listelerinin üst sıralarında yer alan ürünlerinden birisi durumuna gelen tuvalet kağıdında büyük indirim dikkat çekti.

Migros market zincirleri aracılığı ile yapılan açıklama ile beraber Selpak Deluxe marka  tuvalet kağıdında dev indirim reyonlara yansıdı. Stoklarda bitmek üzere olan ürün tüketicilerin büyük ilgisine mazhar oldu.

Raflar boşalmadan acele edin! Migros'ta tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü


Geri Dön