04 / 05 / 2024

Rahmi Koç: Yatırım yapan riski alır!

Rahmi Koç: Yatırım yapan riski alır!

Koç Holding Onursal Başkanı Koç, Türkiye'de yabancı yatırımcılar için herhangi bir riskin olmadığını, yatırım yapanlarında riskleri alacaklarını söylerken kur artışı için ise birinci çeyrekten önce konuşmanın erken olacağını ekledi...




İstanbul Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen, Fransız-Türk işadamları ve siyasetçilerini bir araya getiren Türk-Fransız İş Forumu'na katılan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Türkiye'de yabancı yatırımcılar için bir risk olup olmadığına ilişkin, "Herhangi bir risk yok, yatırım yapan riski alır zaten" dedi. 


Koç, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın çok güzel konuştuğunu, Fransızlar'ın Türkiye'ye yatırım yapacağını, Türkiye'nin de Fransa'ya yatırım yapması gerektiğini kaydetti. 


Koç, Türkiye'de yabancı yatırımcılar için bir risk olup olmadığı yönündeki soruyu, "Herhangi bir risk yok, yatırım yapan riski alır zaten. Hiçbir risk yoksa kar da yoktur" şeklinde cevapladı. 


Rahmi Koç, son dönemdeki kur oynaklığı ile ilgili ise "Bununla ilgili konuşmak için erken. Birinci çeyrek geçsin, ondan sonra" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön