13 / 05 / 2024

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!



BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteorolojinin yaptığı tahminlerine göre, bayramda tüm yurt genelinde yağışlı bir havanın hakim olacağı kaydedildi.

İstanbul'da ise parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı ile geçeceği öngörülüyor. İşte yurt geneli hava tahminleri de şu şekildedir;

  • Bayramın 1. günü yani 21 Nisan 2023 Cuma gününde Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz ile beraber İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ancak Elâzığ hariç olmak üzere, Diyarbakır’ın kuzey ve doğusu, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı öngörülüyor.
  • Yağışların Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
  • 22 Nisan 2023 Cumartesi günü yani Bayramın 2. gününde, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’da Niğde ve Karaman hariç olmak üzere, Karadeniz Bölgesi yani Zonguldak, Bartın ve Düzce hariç olmak üzere Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Hatay, Siirt ve Bitlis çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği uzmanlardan gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.
  • Bayramın 3. günü yani 23 Nisan 2023 Pazar günü de İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey kesimleri ile beraber Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği uzmanlardan gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön