19 / 05 / 2024

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Banka, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı döneminde artabilecek ihtiyaçlara yönelik olarak 11 bin TL'lik nakit destek kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin kazancına öncelik veren bir anlayışla hareket ederek kampanyayı müşterilerinin önceliklerine göre şekillendirdi.



Ramazan dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Garanti  BBVA’dan  27 Mayıs’a kadar süre

Garanti BBVA'nın düzenlediği destek kampanyasından yararlanmak için Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapılması gerekiyor. Başvurular mobil araçlar üzerinden yapılırsa her iki kampanyadan da yararlanılabileceği açıklandı. Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, 27 Nisan ile 27 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek. Ancak, bonusların harcanması halinde 28 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacağı hatırlatıldı.

Garanti BBVA ayrıca, kampanyanın internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamaları kapsamadığını da belirtti. Bu kampanya ile Garanti BBVA, müşterilerine Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyaçlarına çözüm sunmayı hedefliyor.

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön