18 / 05 / 2024

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Beyond İstanbul projesi RAMS Global tarafından hayata geçiriliyor. Rams Beyond İstanbul projesinde ön talep süreci başladı. İşte Rams Beyond projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Rams Beyond İstanbul projesi ile ilgili detaylar henüz tam olarak açıklanmadı. Projenin lansmanı gerçekleştirilmedi. Ancak ön talep süreci başladı. 

Sözcü Gazetesi'nin geçtiğimiz Ekim ayında aktardığı habere göre; Hattat Holding, 3 blokta 380 odalı otel, 90 rezidans, 57 bin 90 metrekarelik AVM, 578 ofis, 1400 araç kapasiteli otoparktan oluşan bir proje hayata geçiriyordu. 

Rams Beyond İstanbul'da ise  ofis alanlarına ek olarak uluslararası bir otel markasına da yer vereceği ileri sürüldü. 

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yine aynı haberde yer alan detaylarda, projenin yakında satışa sunulacağı ve satış ekibi için personel arandığı belirtildi. 

İmar planları siluete takıldığı için İBB Meclisi’nden birçok defa geri dönen, mahkeme kararları ile planları iptal edilen ve mühürlenerek yarım kalan gökdelen projesini bitirmek isteyen Hattat Holding, 2016 senesinde bir protokol kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile arsa tahsisi gerçekleştirmişti. 

Buna karşın, İBB’de projenin iptali gündeme gelince Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat’ın İBB yöneticilerine yazdığı mektupla arsaların kendine zorla aldırıldığını belirterek, imar haklarının verilmesini talep ettiği belirtilmişti. 

Projenin imar planlarının Danıştay tarafından 2018 tarihinde iptal edilmesinin ardından,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2019'da yeni plan için adım attı. İBB’nin 2017 tarihinde verdiği yapı ruhsatı üzerinden hazırlanan planda 45 kat sınırı getirildi ve parsel ticaret alanı olarak değiştirildi. 

Web: http://ramsbeyondistanbul.com/

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!


Geri Dön