02 / 05 / 2024

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 



Rams İnşaat'ın Türkiye’deki yatırımların merkezi megakent İstanbul olacak. İstanbul Ümraniye’de devraldığı 576 dairelik kentsel dönüşüm projesini kısa sürede bitiren şirket, ikisi Avrupa yakasında biri de Anadolu yakasında olacak şekilde 3 yeni projeye imza atıyor. aynı zamanda Bodrum’daki villa ve otel projeleri süren Rams Grubu’nun önceliği İstanbul’daki konut projelerinin bitirilmesi olacak.

Rams İnşaat tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum a 10 milyar TL lik yatırım geliyor! 

Yeni Şafak'tan İbrahim Acar'ın haberine göre; Grubun Türkiye’deki yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Rams Global Türkiye CEO’su Devran Bülbül, Türkiye’ye duydukları güvenle yatırım yaptıklarının altını çizerek,  “Devraldığımız kentsel dönüşüm projesi Quattro’nun satışını tamamladık. Önemli bir başarıya imza atarak lansmanın ardından 3 günde 100 daire satışı yaptık. 75 bin metrekareden oluşan projede, 576 adet daire bulunuyor” açıklamasında bulundu. 

Bahçelievler projesi bu yıl satışta

İstanbul’un Avrupa yakasında 2 proje ve Bodrum’da ise Mon Bleu projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım yapacaklarına dikkat çeken Bülbül, 13 hektardan meydana gelen Bahçelievler Projesi’nde hafriyata başladıklarını ve bu yıl satışa çıkacaklarını belirtti. 

"Topkapı’daki Uzel Traktör Fabrikası’nın arsasında ise imzaları attık. Hasılat paylaşımı esasına göre anlaştık. Burada yapacağımız karma projeyi de hızlıca planlıyoruz" diyen Bülbül, Kozyatağı’ndaki arsayı da satın almak amacıyla kapora verdilerini ve görüşmelerin devam ettiğini aktardı. 

Rams İnşaat tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum a 10 milyar TL lik yatırım geliyor!

“Kozyatağı projemiz seneye çıkar. Bodrumda 17 villa yaptık. Burayı satmayacağız, kiraya vereceğiz” diye konuşan Bülbül, “Han Spaces Ataşehir’i, pandemi sonrası dönemde ofise bağımlı çalışma alışkanlığının değişmesini göz önüne alarak yaptık. İstanbul ve Bodrum’un yanısıra Antalya Serik’te de bir yatırımımız var. Türkiye’de yatırım yapmaya devam edeceğiz. Rams Türkiye olarak hedefimiz önümüzdeki 5 yılda en büyük ilk 5 inşaat şirketinden biri olmak” açıklamasında bulunarak yatırımlarının süreceğine vurgu yaptı. 

Kazakistan’da şu an inşaat aşamasında 13 şantiyeleri olduğunun altını çizen Bülbül, Türkiye'de ciddi yatırımlarla konut sektöründe büyümek istediklerini belirterek, 2023 yılında ciddi bir çıkış yapacaklarına dikkat çekti. Bülbül, "Bahçelievler arsası için Namık Tanık ile anlaştık. Maslak arsası için Hattat ve Denizbank ile görüşüyoruz. Orası Birleşmiş Milletler gibi. Bahçelievler ve Uzel arsası projesi için toplam 250 milyon dolar yatırım ayırdık. Sağlıkta hastane, turizmde ise otel ve restoran yatırımımız var" açıklamasında bulunarak konuşmasını tamamladı. 

Emlak Konut GYO'dan Beykoz'a 776 konutluk yeni proje! Dev proje için düğmeye basıldı!

TOKİ başkent  Ankara  projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 503 ucuz konut geliyor!

3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında!


Geri Dön