14 / 05 / 2024

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.



Hafriyat işlemlerinin Temmuz 2023-Ocak 2024 arasında 7 ay – 182 gün devam ermesi beklenen projenin iskân-işletmeye açılış tarihi de Temmuz 2026 şeklinde planlanıyor.

6 bin 230 metrekarelik yeşil alana da yer verilecek olan Referans Ümraniye projesinde projesindeki ticari üniteler A, B, C, D ve H blokların zemin katında ve E,F,G bloğunda 1. bodrum katında yer alacak. 

Kiler GYO Referans Ümraniye projesinde çocuk oyun alanı, soyunma odası, kapalı havuz, fitness, lobi gibi sosyal alanlar da yer alacak. Ayrıca projede 80 açık ve 324 kapalı olmak üzere toplam 404 adet otopark da yer alacak. 

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Neler olmuştu?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılmıştı. İhale için 15 firmadan teklif gelmişti. 

Emlak Konut GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yapmıştı. 

Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesinin imzalandığını duyurdu. Ümraniye İnkılap arsası sözleşmesi Kiler GYO ile Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Kiler GYO - Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı arasında imzalanan İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesinin bedeli 3 milyar 562 milyon lira şeklinde belirtildi. 

İşte o sözleşmeye ilişkin rakamlar

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 3.562.000.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 50,00
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 1.781.000.000 TL

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?


Geri Dön