29 / 04 / 2024

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

2022 senesinde 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatlarına büyük zam geliyor. Yeni yılda fiyatların 6.000 TL'yi bulmasını bekleyen sektör temsilcileri, vatandaşları yeni yıldan önce ehliyet almaları konusunda uyardı.



ZAMLARDAN ÖNCE KAYDINIZI OLUN

Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği’ de 2022 yılı ve 2023 yılındaki yapılacak değişiklikler için masaya oturdu. 2022 yılında yüzde 80’lere çıkan enflasyon rakamlarına rağmen ehliyet kursu fiyatlarında değişiklik yapılmadığının altını çizen Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, 2023 yılında ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının artan maliyetlerle birlikte 6 bin lira seviyelerine çıkma ihtimali olduğunu söyleyen vatandaşları uyardı.

Fiyat artışı öncesinde ehliyet alacak vatandaşları kurslara kayıt olmaya davet eden Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Dernek Başkanı Dursun Aydın, “Yılbaşından beri gelinen şu zamana kadar özellikle akaryakıta, lastik ile araç fiyatlarına, araç parçası ve işçiliklere birkaç defa, asgari ücrete iki kez zam geldi. Özellikle enflasyonun yüzde 80’lere çıktığı bu zorlu ve çetin şartlarda zam yapmayıp kendimizi zorlayarak vatandaşlarımızı korumaktayız.

Rekor zam geliyor hemen alın! Seneye hayal olacak!

Ancak ayakta durulabilmesi ve verilen hizmetlerin devam etmesi için yılsonundan başlayarak ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının tüm Türkiye'de ve dolayısı ile şehrimizde ortalama 6 bin lira ve üzeri seviyelere çıkacağı beklentisindeyiz. Vatandaşlarımızı yeni yıl öncesi ehliyet ve harçlara gelmesi beklenen ciddi artışlardan önce, ehliyetleri için vakit kaybetmeden sürücü kurslarına kayıt yaptırmaları noktasında hassasiyetle bilgilendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

Tam 3 ay boyunca bedava verilecek! Başvurmayan kalmasın

Milyonların maaşına zam! İşte 2023 asgari ücrette belli olan rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön