03 / 05 / 2024

Renault Kadjar fiyatlarına 36 bin TL'lik zam! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar fiyatlarına 36 bin TL'lik zam! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Renault Kadjar özellikleri ve donanımlarıyla dikkat çekiyor. Renault Kadjar'a 36 bin TL zam geldi. Peki Renault Kadjar fiyatı ne kadar oldu? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...



Yeni Kadjar özellikleri ve donanımları sayesinde daha güvenli, daha keyifli, daha iyi sürüş deneyimi sunuyor. Kadjar'la 360 derece park destek sistemi sayesinde artık park etmek çok daha kolay ve güvenli.

Renault Kadjar fiyatlarına 36 bin TL lik zam! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yeni Renault Kadjar maceracı görünümü ve güçlü tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken jantları ile de her türlü araziye uygun sürüş sağlıyor. Üstelik yeni tasarlanan gösterge ekranı ve aydınlatmalı orta konsolu sayesinde maceralar sürücüleri bekliyor. Renault Kajdar'ın ön yolcu koltuğunun sırt kısmı yatırıldığında, bu bölüm bagaj olarak kullanılabiliyor. Arka kısımdaki klima havalandırmaları ve USB portlar ile rahat ve eğlenceli yolculuklar sunuluyor. Demir mavi, sedef beyaz, alev kırmızı, cosmo mavi, arsenik gri, yıldız siyah ve titanyum gri olmak üzere 7 renk seçeneği bulunan Renault Kadjar, her zevke hitap ediyor.

Peki Renault Kadjar Nisan ayında kaç TL oldu? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön