02 / 05 / 2024

Renault Talisman’da fiyat belli oldu! Renault Talisman 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault Talisman’da fiyat belli oldu! Renault Talisman 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeniden tasarlanan ön ve arka tampon detayları, ön ızgara, jantlar ve LED MATRIX VISION teknoloji kullanan ön farlar..Renault Talisman, hayatınızı kolaylaştırmak için yeniden tasarlanmış en son teknolojilerle kişiselleştirilmiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor.



Renault Talisman 1.3 TCe 160 bg motor seçeneğiyle satılmaktadır. Bu motor 260 Nm torka güce sahiptir. Talisman 7 ileri EDC şanzımanla kombine edilmiştir. Araçta manuel şanzıman seçeneği yoktur. Maksimum hızı ise 210 km/s olup, 0-100 km hızlanması yaklaşık 8.9 saniyedir.

Renault Talisman şehir içi 7 - 7,4 litre, şehir dışı 4,8 - 4,9 litre ve ortalama 5,6 - 5,8 litre yakıt tüketmektedir. Talisman, Touch ve İcon olmak üzere iki farklı donanım paketine sahiptir.

Renault Talisman'da 5 farklı sürüş modu da yer almakla birlikte MultiSense sürüş modu seçici standart olarak sunuluyor. Akıllı direksiyon sistemi sayesinde direksiyon sertliği seçilen sürüş moduna göre değişebiliyor. Elektronik amortisörler ise yine seçilen sürüş moduna göre adapte olabiliyor.

4 Control Sistemi (yönlendirilebilen dört tekerlekli sistem) tekerlek açılarını ayarlayarak aracın şehir içindeki manevra kabiliyetini de arttırıp, uzun yolda virajlarda yol tutuşunu güçlendiriyor.


Geri Dön