29 / 04 / 2024

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.



Tıpkı piksel 7 gibi

7A'yı daha pahalı olan muadili ile karşılaştırdığınızda, fark sıfıra yakındır. Google telefonları söz konusu olduğunda kesinlikle en iyi değerdir ve muhtemelen rakipleriyle karşılaştırıldığında da öyledir.

7A biraz daha küçüktür, ancak aynı yonga setine, 128 GB'de aynı miktarda belleğe ve depolamaya sahiptir (7'de seçenek veya 256 GB olsa da), biraz daha yüksek çözünürlüklü bir arka kamera, biraz daha geniş bir pil ve aynı kablosuz Doluyor. 7 gibi, aynı zamanda su geçirmezdir. Depolama söz konusu olduğunda, video veya çok sayıda fotoğraf depolamadığınız sürece 128 GB oldukça fazladır. Telefonumda tonlarca uygulama ve fotoğraf var ama yalnızca 84 GB depolama alanı kullanıyorum. 7A, 7 ve 7Pro'nun teknik özelliklerini smallurl.com/pixelcompare adresinde karşılaştırabilirsiniz.

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

Hem 7A hem de 7 benzer görünüyor ve aynı güç ve ses düğmelerine, hoparlöre, USB-C bağlantı noktasına ve SIM kart yuvasına sahip. 7 biraz daha parlak bir ekrana sahip, ancak farkı görmek için zorlanacaksınız.

7A'da, 7'de kullanılan cam yerine plastik bir arka kısım var, ancak çoğu kişi telefonlarını kılıflarda veya tamponlarda tutuyor, bu nedenle temelde alakasız. 7 ayrıca biraz daha iyi su geçirmezliğe ve biraz daha dayanıklı Gorilla Glass'a sahiptir, ancak bu farklar önemsizdir.

Aynı çipleri kullandıkları için performans benzerdir.

Katlanır telefon

Hala yeni Pixel Fold'u inceleme şansım olmadı, ancak piyasaya sürüldüğü gün onunla çok az uygulamalı zamanım oldu. Etkileyici bir mühendislik eseri, ancak 1.799 dolardan başlayan fiyatlarla, çoğu insan için önereceğim bir şey değil.

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

Google, piyasadaki en ince katlanır telefon olduğunu söylese de telefon katlandığında biraz daha kalın olsa da diğer Pixel telefonlara benzeyen 5,8 inçlik bir ekrana sahip. Açıldığında, 7,6 inçlik bir tablete dönüşüyor ve ekranın iki yarısında ayrı görüntüleri görebilme ve siz kendi yarınıza bakarken ekranın yarısını karşınızdaki kişiye gösterebilme avantajına sahip. Ayrıca özçekimleri çerçevelemeyi kolaylaştırır. Ön ekran ile kendinizi çerçevelemek için telefonu açabilir ve yüksek çözünürlüklü arka kamera ile fotoğraf çekebilirsiniz. Bunların hepsi iyi, ama yine bir bedeli var.

Katlanır bir telefon almak zorunda kalsaydım, tablet gibi görünmeyen, katlanarak cep boyutunda bir telefona dönüşen ve tam bir katlanarak geçmişin telefonlarını çeviren Samsung Galaxy Z Flip cazip gelirdi. -teşekküllü telefon. 6.7 inç telefona haraç öder.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.64 Türk Lirası, euro 23.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1421 Türk Lirası değerinde.

AMD Ryzen 7040 Serisi Piyasaya Sürüldü! İşte Fiyat Özellikleri

Realme 11 Pro lansman tarihi belli oldu

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?


Geri Dön