15 / 05 / 2024

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 



Savaşın devamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilan etmesiyle birlikte ülkelerinden ayrılan Ruslar'ın da ilk tercihi Antalya oldu. Savaştan kaçan Rus ve Ukraynalıların yaşamak için ilgi gösterdikleri şehirde, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. Emlak ilanlarında denize sıfır ya da yakın mesafede konumlanan dairelerin lüks eşyalarla döşendiği dikkatlerden kaçmadı.

 

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya da kiralar 130 bine çıktı!

Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki 4+1 lüks daire için aylık 130 bin lira kira, 260 bin lira depozito bedeli talep edilirken, Konyaaltı'nda 3+1 lüks daire için aylık 125 bin lira kira ve 125 bin lira depozito bedeli istenildiği ilanda belirtildi. İlanlarda her 2 lüks daire için 1 yıllık kira ücretinin peşin olarak ödenmesi gerektiği de belirtildi.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya da kiralar 130 bine çıktı!

ÖĞRENCİLER EV BULAMIYOR!

Antalya'ya üniversitede okumaya gelen öğrenciler de artan kiralar nedeniyle oldukça zor bir duruma düştü. Yükselen kiraları ödeyemeyen öğrenciler, ev bulamıyor. 2-3 kişi bir evde kalan öğrenciler, yüksek kiralardan dert yanıyor.

Çalışanlar dikkat! 4 bin 800 liranız cebinizde kalacak!

Emekli promosyonunda sürpriz hamle! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 7 bin 500 TL'lik müjde!

Bunu kimse beklemiyordu! Emekli maaş zammı bekleyenleri endişelendiren açıklama!


Geri Dön