02 / 05 / 2024

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı Mali Politikalar Müdürü İvan Çebeskov, ülkede kripto paraların yasaklanmasına detek vermediklerine dikkat çekerek “Kripto paraların yasaklanması değil, regüle edilmeleri gerekiyor.” diye konuştu. 



Rusya Maliye Bakanlığı Mali Politikalar Müdürü İvan Çebeskov, ülkede kripto paraların yasaklanmasına ilişkin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İvan Çebeskov, başkent Moskova’da gerçekleştirilen “Kripto varlıklar: Regülasyon hakkında sormaya korkulan ancak bilinmesi istenenler” isimli konferansta bir konuşma gerçekleştirdi.

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı olarak kripto para piyasasının regüle edilmesi için etkin bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Çebeskov, “Maliye Bakanlığı bünyesinde bir regülasyon konsepti hazırladık ve hükümete gönderdik. Bu konseptle ilgili henüz bir karar yok, hükümet resmi bir karar almadı ama yine de faaliyetimizin yönü bu şekilde.” açıklamasında bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön