13 / 05 / 2024

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.



MOSKOVA BORSASI'NDAN İNGİLİZ STERLİNİ KALDIRILDI!

Moskova Borsası’ndan (MOEX) yapılan yazılı açıklamaya göre; döviz piyasasında sterlinle işlem yapmanın çeşitli tehlikeler ve zorluklar içerdiğine dair açıklama yapılmıştı.

Açıklamada, söz konusu gerekçelerden ötürü MOEX’in döviz piyasasında İngiliz sterlini ile işlemlerin 3 Ekim tarihinden itibaren durdurulmasına karar verildiği ifade edildi.

Borsa İstanbul resmen duyurdu! 2023'te BIST 30, BIST 50, BIST 100 endekslerine girecek şirketler belli oldu!

Para borsaya akıyor, yatırımcılar bunları tercih ediyor!

Borsa İstanbul’da en çok kazandıran hisseler! İşte o hisseler!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön