16 / 05 / 2024

Sadece 10 gün kaldı! Kayıt yaptırmayan çiftçiler desteklerden yararlanamayacak!

Sadece 10 gün kaldı! Kayıt yaptırmayan çiftçiler desteklerden yararlanamayacak!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "31 Aralık 2022'de bitecek 2023 yılı ÇKS kaydı başvuru süresinin uzatılması gerektiğini söyledi.  



TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nin Resmi Gazete'nin 23 Eylül tarihli sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile değiştirildiğini ve ÇKS başvuru döneminin 4 ayla sınırlandırıldığını ifade etti. Gelecek yılla ilgili ÇKS başvurularının, yeni yönetmelik çerçevesinde 31 Aralık 2022'de sona ereceğini hatırlatan Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanlığının "tarımda dijitale geçiş" uygulamasıyla arazi beyanında ve ek belgelerinde değişiklik olmayan çiftçilerin başvurularını e-Devlet üzerinden kabul etmeye başladığını dile getirdi.

ÇİFTÇİLERİN YARISI KAYIT OLAMADI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön