18 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 85 bin personel alımı yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 85 bin personel alımı yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel başvuruları ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı sartlarıneler oldu? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ayrıntıları...



Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 85 bin personel alımı yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...

SAĞLIK BAKANLIĞI KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ayrıntıları, başvuru kılavuzunun açıklanmasından sonra belli olacak. Kılavuzda başvuru tarihleri, kadro ile branş dağılımları ayrıntılı bir şekilde yer alacak.

Sağlık Bakanlığı, 2021 senesinde en çok alımı Hemşire kadrosuna yapmıştı. Bu senede benzer şekilde branş dağılımlarında Hemşire kadrosunun öne çıkması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik bütün detaylar kılavuzun yayınlanması ile birlikte belli olacak. Henüz başvuru tarihleri, başvuru koşulları ve hangi branşlarda alım yapılacağına yönelik detaylar belli olmadı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL,NEREDEN YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı personel alımları başvuru işlemleri "pbs.saglik.gov.tr" adresinden yapılmaktadır. 85 bin personel alımı için başvuru tarihleri açıklandığında adaylar buradan sisteme giriş yaparak başvurularını iletebilirler.

Personel Bilgi Sistemine giriş işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Sağlık çalışanları yine bu ekran üzerinden atama ile kura duyurularına ulaşabilirler.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Bakan Koca açıklamasında "Sağlıkta Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı" ifadelerini kullanan Bakan Koca, görülmemiş bir kadro açıldığını belirterek Bakanlığın, bu yıl 85 bin kadro açacağını açıkladı. Bakan Koca "Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın." ifadelerini kullandı.

BİM'e indirimli çeyiz ürünleri geliyor! BİM'de bugün neler var? BİM aktüel kataloğu 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu! Telaffuz edilen rakamı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın

Çiftçilere müjde! O desteğin tutarı artırıldı! 21 Kasım'a kadar başvurun!


Geri Dön