03 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…



Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

30 müfettiş yardımcısı alınacak

Yayınlanan alım ilanı sonrası 30 kişilik bir müfettiş yardımcısı alımı yapacağı duyuruldu. Başvurular sadece  Ankara  ili içerisinde yapılacak. Lisans düzeyi üzerinden eğitim alınıp KPSS’de minimum 80 puan alan adaylar ayrıca özel şartları sağlamaları koşuluyla pozisyon üzerine alım gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı yayınlamış olduğu ilanla birlikte iş arayanların yüzünü güldürdü. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Ankara ile için 40 kişilik bir müfettiş yardımcısı alım yapacak.

Başvuruda bulunacak adayların istenilen özel şartları dikkatli bir şekilde incelemeleri ve ardından gereksinimleri karşılamaları dahilinde başvuru yapmaları gerekecek.

 Başvuruda bulunmak isteyen adaylar resmi ilan ve açıklamaları yakından takip ediyor. Başvuru süreci içerisinde başarılı olan adaylar bakanlıkta görev alıp kamu hizmeti adına çalışacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön