05 / 05 / 2024

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.



“SONUÇLAR BİR AN ÖNCE PAYLAŞILSIN”

Durmuş, Sağlık Bakanlığı’nın banka maaş promosyon ödemelerini kendi uhdesine aldığını ifade ederek, “Bütün illere yazı gönderildi ve ‘bu işi ben çözeceğim, siz banka maaş promosyonu anlaşmalarını yapmayın” denildi. Bakanlık bunu söyleyeli yaklaşık 1,5 ay oldu. Çalışanlar şu anda bakanlıktan gelecek açıklamaları bekliyor. Dolayısıyla hem Sağlık Bakanlığının süreç ile ilgili açıklama yapması önemli hem de çalışanları memnun edecek bir banka maaş promosyonu anlaşması yapılması çalışanları memnun edecek. Tüm sağlık çalışanlarının gözü kulağı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapacağı açıklamaya yönelmiş durumda. Sağlık Bakanı Koca’ya bir çağrıda bulunuyoruz; banka maaş promosyonu anlaşmaları bir an önce sonuçlandırılarak kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz.

“PROMOSYON ÖDEMESİNDE UYGULAMA BİRLİĞİ İSTİYORUZ”

Durmuş, banka maaş promosyon tutarlarınn bütün illerde aynı oranda olması gerektiğini ifade ederek “Her ilde farklı rakamlar olduğunda diğer ilin yapmış olduğu sözleşme değersizleşmiş oluyor. Biz banka maaş promosyonları konusunda uygulama birliğinin olmasını talep ediyoruz. Burada uygulama birliğinin sağlanmış olması yerinde bir adım olacak. Memnuniyeti sağlamanın yolu uygulama birliğinin sağlanmasından geçiyor” diye konuştu.

PTT promosyonları ne zaman ödenecek? PTT promosyon ödemesi ne kadar?

Dolar ve altın için kritik öneme sahip veri geldi! Beklentilerin üzerinde…

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!


Geri Dön