12 / 05 / 2024

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?



Görevleri

2014 senesinde kamuyu bırakarak özel sektöre geçti. Bu tarihten sonra IC Enerji A.Ş.’de, Altınbaş Holding A.Ş.’de, Sümer Varlık Yönetim Şirketi A.Ş.’de,  Sümer Faktöring A.Ş.’de Yönetim Kurulu Danışmanlığı; Torunlar GYO'da Alpet A.Ş.’de, Assos Kuyumculuk A.Ş.’de, Transal Denizcilik A.Ş.’de, Atak Madeni Yağ A.Ş.’de,
 Boğaziçi Grup A.Ş.’de Yönetim Kurulu'nda üyelik vazifelerini yaptı. Halen Özak GYO, Marcegaglia TR ve Alnus Yatırım şirketlerinde Yönetim Kurulu'nda üye olarak vazifeyapmaktadır. Bahsi geçen şirketlerde Denetim Komitesi'nde, Riskin Erken Tespiti Komitesi, Kurumsal Yönetim Komitesi, Ücret Komitesi gibi komitelerin liderliklerini de idame etmiştir. Türkiye-Macaristan İş Konseyi'nde üyedir. GYODER Yönetim Kurulu Üyeliği vardır. Ayrıca, 2014 senesinden bu zamana, Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Öğretim Üyesi ve Rektör Başdanışmanı olup; işletme, finans ve kurumsal yönetim sahalarında dersler vermektedir.


Geri Dön