27 / 04 / 2024

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm 3,5 yılda bitecek!

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm 3,5 yılda bitecek!

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Cavit Öztürk: "Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.



Meclis Üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Erenler Belediyesi tarafından başlatılan ve Türkiye’ye örnek olan 666 dönümlük Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap çalışmalarının yapıldığı Küpçüler Mahallesinde ki alanda Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile birlikte incelemelerde bulunarak Şantiye Şefi Gökhan Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


“Kameralar ile izlenebilecek”


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projesini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. İnşaatlarımız Ocak ayında başladı. Burada 12 Bloğumuz var ve inşallah 31 Aralık 2015’te 280 konutta vatandaşlarımız oturuyor olacak. Bunun yanında olağanüstü bir şey olmazsa Mayıs sonu veya Haziran başında 1071 konutun ihalesine çıkacağız. Toplamda 4000 konut ve işyerleri ile Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz. Alanda kurduğumuz kameralar ile 7/24 canlı olarak web sitemiz üzerinden arzu eden herkes Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızı canlı olarak izleyebilecek” dedi.

 

“Bu Proje ile Erenler Uçacak”


MHP Grup sözcüsü olarak açıklama yapan Meclis Üyesi Ahmet Hacı Eyüboğlu; “Bu Proje Erenler’e çok büyük değerler katacaktır. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızda büyük bir hassasiyetle bu işi takip etmekte. Belediye Başkanımıza bu projeye vermiş olduğu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Öyle umuyoruz ki bu proje ile Erenler uçacak” dedi.


“Büyük Projelerin devamı gelecek”


AK Parti Grubu adına söz alan Arslan Demir ise açıklamasında; “Başkanımızın sayesinde Erenler böyle büyük bir proje ile tanışmış bulunuyor. Bundan sonra da bu büyük projelerin devamı gelecektir. Bu proje, partimize oy veren bütün seçmenlerimize buradaki çalışmaları aktarmak sureti ile kimlere oy verdiklerini kimlere güvendiklerini göstermek açısından güzel bir örnek olmuştur. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön