28 / 04 / 2024

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul’a yaklaşık 75 milyon Euro gelir sağlayacak. Gelecek turistler tarafından gerçekleştirilecek harcamaların yüzde 80'inin kart ile yapılacağı tahmin ediliyor. 



Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan UEFA Champions League (Şampiyonlar Ligi) Finali, 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak. Inter ile Manchester City arasında oynanacak final öncesi İstanbul'da UEFA Champions League ana sponsoru Mastercard ve ödeme ekosisteminin büyük aktörlerinden Garanti BBVA Ödeme Sistemleri kupa tanıtım törenini gerçekleştirmişti.

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

"EKONOMİK KATKI TEK HAFTA SONU İLE KISITLI DEĞİL"

Mastercard global marka elçisi Portekizli eski milli futbolcu Luís Figo'nun da katıldığı törende İstanbul’da oynanacak final maçının mali açıdan şehre katkısına yönelik bir analiz paylaşıldı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön