02 / 05 / 2024

Samsun Mahalesi'nde taşınma için sona gelindi!

Samsun Mahalesi'nde taşınma için sona gelindi!

Körfez 'de taşınması planlanan Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge için Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile TOKİ Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum görüşme yaptı




Körfez'in kronikleşmiş sorunu haline gelen ve sanayi ile iç içe olan Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge için yetkililer tekrar bir araya geldi. Sonuçlanmasına yaklaşılan çalışmayla ilgili uzun süredir başta  TOKİ  yetkilileri olmak üzere birçok kurum ile görüşmeler yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, sık sık bölge halkıyla da bir araya gelmişti. Mahalle sakinlerinin taşınması planlanan Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki TOKİ arazisine yapılacak konutlar için Başkan Pehlivan ile TOKİ Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum son değerlendirmeleri yaptı. 

Toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Başkan Pehlivan ile Kurum'ıın görüşmelerinde, teknik yetkililer de hazır bulundu. Toplantıda ayrıca TOKİ'nin Yavuz Sultan Selim Malıallesi'nde oluşturacağı yerleşim alanındaki yollar ve sağlık alanı da görüşüldü. Ayrıca proje kapsamında Çevre Şehircilik Bakanlığı bölge halkını bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Toplantı 4 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'da Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön