15 / 05 / 2024

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..



SAMSUNG TELEFON YENİLEME KAMPANYASI KOŞULLARI

Samsung telefon yenileme kampanyası, Samsung satış noktalarında ve Samsung online mağazasında yapılacak satışlar olarak ikiye ayrılmıştır ve buna göre de koşulları farklılık göstermektedir.

Bu kampanya, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinde satışa sunulmuş, stoğu mevcut  Samsung Galaxy Z FOLD4 veya Samsung Galaxy Z FLIP4 model cep telefonu satın aldıktan sonra belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren müşteriler için geçerlidir.

Kampanya, yaşanabilecek mücbir sebep hallerinde ertelenebilir, durdurulabilir, değişiklik gösterebilmektedir. Samsung gerekli durumlarda web sitesi üzerinden duyuru yapar.

Samsung markasının eski telefon modellerinin ve indirim tutarlarının belirlenmesinde hiçbir dahli ve sorumluluğu bulunmaz.

Samsung Türkiye, Samsung Galaxy Z FOLD4 yada Samsung Galaxy Z FLIP4 ürünlerinden birini satın alan ve eski Samsung telefonu getiren müşterilere, ek KDV dahil sırasıyla 4000TL, 2500TL destek verilir.

Telefon yenileme kampanyasında müşteriler kampanya tutarlarının nakdi karşılığını talep edemeyecektir.

Bu kampanya dahilinde satın alınmış ürünün iadesi durumunda müşteri kampanya nedeniyle kazandığı hakkı iade eder. Kampanya yalnızca Türkiye sınırları içerisinde geçerli olur. Başka kampanyalarla birleştirilemeyecektir.

Bahsi geçen kampanyaya sadece faturada adı geçen kişi katılımcı olarak yazılabilir. Kurumsal faturayla satın alanlar, faturada yer alan toplam satın alınmış ürün adedine bakılmadan, yalnızca 1 adet kullanım kazanma şansını yakalayabilmektedirler. Bu kampanyadan aynı müşteri en fazla bir üründe yararlanabilir.

Ayrıntılı bilgi için: http://shop.samsung.com/tr/

Samsung’dan öğrencilerin yüzünü güldürecek kampanya! İşte kampanya koşulları..

Mavi’de fiyatlar indi: net yüzde 30 indirim fırsatı! Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

 O marka telefon Şok’ta sadece 3.999 TL! Şok market 23 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön