28 / 07 / 2024

Samsung’dan sürdürülebilir kalkınmaya 10 milyon Dolar!

Samsung’dan sürdürülebilir kalkınmaya 10 milyon Dolar!

Teknoloji devi Samsung, “Global Goals” uygulaması ile BM küresel amaçları için tam 10 milyon dolar topladı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


BM KÜRESEL AMAÇLARINI DESTEKLEMEK İÇİN  ÖZEL UYGULAMA GELİŞTİRİLDİ

Samsung, 2019 yılında UNDP ile yaptığı iş birliği kapsamında, Küresel Amaçlar’ı desteklemek ve yenilikçi çözümler ortaya koymak amacıyla ‘Global Goals’ uygulamasını hayata geçirdi. Dünyanın her yerindeki milyonlarca kişinin oluşturduğu Galaxy topluluğu da, bu uygulamayı kullanarak hareketin bir parçası olmaya devam ediyor.

Samsung’dan sürdürülebilir kalkınmaya 10 milyon Dolar!

GALAXY EKOSİSTEMİNDEKİ KULLANICILAR BAĞIŞÇI OLDU

Samsung Electronics Mobil Deneyim Birimi Başkanı TM Roh, teknolojinin, dünyanın karşılaştığı ciddi sorunların çözümünde hayati rol oynadığının bilincinde olduklarını belirterek, “UNDP ile yaptığımız iş birliği ve ‘Global Goals’ uygulamamız sayesinde, Galaxy ekosistemindeki kullanıcılar, Küresel Amaçlar’a yönelik aşama kaydedilmesi konusunda ciddi rol oynadı. Bu önemli eşiği aşabilmemize vesile olan kullanıcılarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Samsung Global Goals uygulaması üzerinden yapılan bağış ve desteklerle, UNDP’nin etkin çalışmalarına katkı sağlanıyor. Bu destek , aynı zamanda Küresel Amaçlar’a ulaşma yolculuğuna, gençlerin de anlamlı bir şekilde dahil edilmesini içeriyor. UNDP, 100’ün üzerinde ülkede gençlere yönelik politika ve programlar uyguluyor, gençlik girişimlerini ve 900’den fazla gençlik temalı iş birliğini destekliyor.

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?

Türkiye turizm devi o ülkeyi geçti!

2022 yılının en popüler cep telefonu o marka oldu! Fiyatı kaç lira, özellikleri neler?


Geri Dön