16 / 05 / 2024

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

Nexonya imzasıyla hayata geçen Sapanca Lake Villas, kullanıcılarına akıllı villa konsepti sunuyor. Toplam 19 lüks villadan oluşan projenin detayları yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Sapanca Lake Villas projesine dair merak edilenler...



Perojenin, Panoramik Sapanca göl manzarasına sahip olmasıyla dikkat çektiğini vurgulayan Vural proje hakkında şu bilgileri verdi;

"Zemin artı iki katlı ve 6+2 tipinde tasarlanan 19 villanın her birinde; 4 yatak odası, 5 banyo, 2 yaşam alanı ile 1 ebeveyn banyosu ve 1 hobi odası ile çamaşırhane ve depoyu da içeren odalar bulunuyor. Projede ayrıca iki teras ve 1 balkon yer alıyor"

SAPANCA LAKE VİLLAS PROJESİNDE SOSYAL DONATILARI

Sapanca Lake Villas’ın donatıları arasında; çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, basketbol alanı, peyzaj- yeşil alanlar, dinlenme alanları, kamelya ile yürüyüş yolları, ve her villaya özel açık otopark bulunuyor. Barbekü alanı, 7/24 güvenlik-villa interkom ve jeneratör sistemi gibi pek çok alan yer alıyor. 

Ali Koray Vural, “Sapanca Lake Villas projesinde her villa doğanın ve muhteşem göl panoramasını villa mahremiyetiyle yaşarken hem de doğanın bir parçası gibi dış dizaynı öne çıkarıldı. Ayrıca projemizde her villanın özel havuzu tasarlanırken, sonsuzluk havuzu tarzında tasarımı yapılarak havuzda yüzülürken gölde yüzme hissi oluşturularak havuzun Sapanca Gölü ile bütünleşmesi sağlandı” diye ifade etti.

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü nün kıyısına 19 villa!

Sapanca Lake Villas’ın inşa aşamasında kullanılacak malzemeler konusunda titiz bir çalışma yapıldı. Malzemeler seçilirken, uzun yıllar dayanım, dayanıklılık ve konfor dikkate alındı. 

Son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildiğine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede taşıyıcı sistem dizayn edilirken güvenli sınırın çok üstüne geçirilerek beton sınıfı ve donatı seçildi" bilgidini paylaştı.

Ayrıca projede olması gereken beton sınıfının çok üzerinde bir beton sınıfı seçildiğini de belirten Vural, "Projemizde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projemizde ayrıca yağmur suyu için pis sudan ayrı yağmur suyu alt yapısını oluşturup toplayarak tekrar doğaya kazandıran bir sistem kullanıldı. Ayrıca projemiz su ve enerji kullanımını dijital olarak kontrol ederek ayrıca elektrik kontağı, su baskını vs. gibi olası olaylarda enerji ve su kullanımını kesebilen, konut güvenliği ön planda tutan akıllı villa teknolojisine sahiptir" diye konuştu.

Duman dedektörü, su bakını dedektörü, hareket dedektörü ve manyetik kontak akıllı villa özelliklerinin olduğuna dikkat çeken Vural, "Bu kapsamda ekran üzerinden yönetilebilir kontroller ise; kontaktör, su ve gaz vanası, bahçe sulama kontrolü, dahili termostat ile derecesel ısıtma kontrolü ” dedi.

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü nün kıyısına 19 villa!

Sakarya’nın İstanbul’a yakın olması avantaj sağlıyor. Sakarya’nın Sapanca ilçesi ise başta gölü olmak üzere yeşiliyle de öne çıkıyor. E-5 Karayolu Sapanca Gölü’nün kuzey kıyısından, TEM Otoyolu ve demiryolu ise güney kısmından geçiyor. 

Projenin, panoramik açısından göl manzarasını tepeden görmesinin kendileri için için oldukça önemli olduğunu söyleyen Vural, "Sapanca Lake Villas hem doğanın yamacında hem de araçla şehrin merkezine de çok kısa bir mesafede yer alıyor." bilgisini verdi.

Vural son olarak, "Tüm bu oluşumlar projemizi bu noktada konumlandırmamızı sağladı. Doğanın içinde, huzurlu ve ayakları toprağa basan güvenli bir konut arayışında olanlar için Sapanca Lake Villas’ta 19 villanın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!


Geri Dön