27 / 04 / 2024

Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali inşaatında sona yaklaşıldı!

Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali inşaatında sona yaklaşıldı!

Bağcılar yakında inşaatı tamamlanacak olan Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali’ne kavuşuyor. Modern tarzda yenilenen Park’ın içerisi yetişkin ağaçlara göre düzenlendi. Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali inşaatında sona yaklaşıldı.



Prestij Caddeleri’nin hizmete sunulduğu ve yeni yaşam alanlarının inşa edildiği Bağcılar ilçesi Avrupa’nın gelişmiş kentlerinde örneği görülen yeni park ve bahçelere kavuşuyor.

 

Yavuz Selim Mahallesi’nde 4 bin 600 metrekarelik alana sahip olan Saray Bosna Parkı’na inşa edilen ve yakında hizmete sunulacak Öğretmenler Lokali, halen görev yapan ve emekli olan öğretmenlerin buluşma adresi olacak. Bağcılarlı öğretmenler, fırsat buldukça buluşacakları Öğretmenler lokali’nde sohbet edecekler ve çaylarını- kahvelerini yudumlarken hoşça vakit geçirecek. 


 “YEŞİLİN HAKİM OLDUĞU PARKLARIMIZI MODERN TARZDA İNŞA EDİYORUZ” 


Bağcılar’ı yeşilin hakim olduğu modern tarzda inşa ettikleri parklara kavuşturduklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali’ni de yakında hizmete sunacaklarını ifade etti. İSTOÇ’UN yanına da 200 bin metrekarelik botanik park inşa edeceklerini anlatan Başkan Çağırıcı, yeni yaşam alanlarını yeşil bitki örtüsüyle zenginleştirdiklerini söyledi. Mahmutbey’de de 200 bin metrekarelik alana da park yapacaklarını kaydeden Çağırıcı, şöyle konuştu: “Hemşehrilerimin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Onlarla sıkça bir araya geliyoruz. Gençlerimiz ve yetişkinler için 8D sinema ve planetaryumu Bağcılar Meydanı’nda hizmete sunduk. Öğrencilerimiz için yüzme havuzları inşa ediyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ortamda yaşaması için fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Park ve bahçeler de bu projelerimiz arasında yer alıyor. Park ve bahçelerimizdeki mevcut ağaçları koruduğumuz gibi yeni ağaç fidanları dikiyoruz ayrıca çevreyi de çiçeklerle donatıyoruz. Park ve bahçelerimiz yeni komşuluklara vesile oluyor. Her türlü çevre düzenlemesi çalışmasında dokuya zarar vermemeye dikkat ediyoruz.” 





Geri Dön