09 / 05 / 2024

öğretmenler lokali

öğretmenler lokali

Bağcılar yakında inşaatı tamamlanacak olan Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali’ne kavuşuyor. Modern tarzda yenilenen Park’ın içerisi yetişkin ağaçlara göre düzenlendi. Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali inşaatında sona yaklaşıldı.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Emekliye ayrılacak öğretmenler ne kadar ikramiye ve maaş alacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nda 28 yıl boyunca görev yapan öğretmenin emekli maaşı ve ikramiyesi belli oldu. Peki, öğretmenler emekliliğe ayrılınca ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Öğretmenler dikkat! Depremde etkilenen illerden bazıları Üçüncü Hizmet Bölgesi yapıldı! 

Depremde etkilenen şehir ve ilçelerden bir bölümü öğretmenler için Üçüncü Hizmet Bölgesi şeklinde güncellendi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin! 

Öğretmenler dört gözle deprem bölgesi için atama sonuçlarını beklerken, bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

MEB tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki öğretmenlere iller arası tayin hakkı verildi. Peki depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

Öğretmenler ek ders ücreti alacak mı? Bir öğretmenin ek ders ücreti ne kadar?

Öğretmenlere ek ders ücretinin verilip verilmeyeceği öğretmenler tarafından merakla sorulmaktadır. İşte son detaylar!

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı yattı mı? Maaş farkı kaç TL? Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanına sahip olan öğretmenler son dakika maaş farklarını merakla araştırıyor. Peki 2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı yattı mı? İşte ayrıntılar...

Bakanlık duyurdu! Yüzde 50 indirim geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Öğretmenler Günü'nü kapsayan 24-30 Kasım haftasında bilet alan öğretmenlere trenlerde yüzde 50, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de yüzde 25 indirim yapacak.

Öğretmenlere müjde! Ulaşımda yüzde 50, kargo ücretlerine ise yüzde 25 indirim fırsatı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bu sene de Öğretmenler Günü'nü kapsayan 24-30 Kasım haftasında bilet alan öğretmenlere trenlerde yüzde 50, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de ise yüzde 25 indirim uygulayacağını duyurdu.

Uzman Öğretmenliğin emekliliğe faydası var mı?

Uzman öğretmenler, başöğretmen oldukları zaman emekli olduklarında öğretmenler ile aynı emekli maaşını alacak. Peki bu durum emekliliğe etkisi ne olacak? İşte detaylar!

öğretmenler lokali Haberi

öğretmenler lokali

Prestij Caddeleri’nin hizmete sunulduğu ve yeni yaşam alanlarının inşa edildiği Bağcılar ilçesi Avrupa’nın gelişmiş kentlerinde örneği görülen yeni park ve bahçelere kavuşuyor.

Yavuz Selim Mahallesi’nde 4 bin 600 metrekarelik alana sahip olan Saray Bosna Parkı’na inşa edilen ve yakında hizmete sunulacak Öğretmenler Lokali, halen görev yapan ve emekli olan öğretmenlerin buluşma adresi olacak. Bağcılarlı öğretmenler, fırsat buldukça buluşacakları Öğretmenler lokali’nde sohbet edecekler ve çaylarını- kahvelerini yudumlarken hoşça vakit geçirecek. 


 “YEŞİLİN HAKİM OLDUĞU PARKLARIMIZI MODERN TARZDA İNŞA EDİYORUZ” 


Bağcılar’ı yeşilin hakim olduğu modern tarzda inşa ettikleri parklara kavuşturduklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Saraybosna Parkı ve Öğretmenler Lokali’ni de yakında hizmete sunacaklarını ifade etti. İSTOÇ’UN yanına da 200 bin metrekarelik botanik park inşa edeceklerini anlatan Başkan Çağırıcı, yeni yaşam alanlarını yeşil bitki...