02 / 05 / 2024

Şartları karşılayan ailelere 3 bin 200 lira!

Şartları karşılayan ailelere 3 bin 200 lira!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 milyondan fazla vatandaşa düzenli sosyal yardım yapıldığını duyurdu. Ayrıca, belli bir gelirin altında olanlara her ay 3.200 TL sosyal yardım parası ödeneceği açıklandı. Başvurular yeniden başladı. İşte tüm detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 2 milyonun üzerinde vatandaş düzenli sosyal yardım parası alıyor. Bu rakam, elektrik, doğalgaz, gıda gibi diğer yardımlarla birlikte 4 milyonu aşıyor. 

Ayrıca, bugünden itibaren ihtiyaç sahibi tüm ailelere her ay düzenli olarak 3.200 TL nakdi yardım yapılacağı ve başvuruların yeniden başladığı duyuruldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön