19 / 05 / 2024

Şaypa Marketler Zinciri Bursa'daki 59'uncu şubesini Altınşehir'de açtı!

Şaypa Marketler Zinciri Bursa'daki 59'uncu şubesini Altınşehir'de açtı!

Bursa'da ilk kez Şaypa tarafından başlatılan Şaypa Akademi'ye değinen Hıdır Şaylı, "Sektörde vasıflı personel yok. Şaypa'nın başlatmış olduğu bu eğitim programı sayesinde sektöre personel yetiştiriyoruz." dedi..



860 metrekarelik geniş alanı, 30 personeli ile Altınşehir'de ikinci şubesiyle hizmet verecek olan Şaypa, sektörde öncü olma yolunda hız kesmeden ilerliyor. Şaypa Yönetim Kumlu Başkanı Hıdır Şaylı, "Halkın teveccühüyle Altınşehir'de 2'inci, toplamda 59'uncu şubemizi açıyoruz. Ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Sektöre vasıflı personel yetiştirilmesi için Bursa'da ilk kez Şaypa tarafından başlatılan Şaypa Akademi'ye de değinen Şaylı, "Sektörde vasıflı personel yok. Şaypa'nın  başlatmış olduğu bu eğitim programı sayesinde sektöre personel yetiştiriyoruz. Hem kendi bünyemizde, hem başka şirketlerde bu personele istihdam sağlamayı amaçlıyoruz" dedi. 

Şaypa Akademi'nin devam edeceğini, burada eğitim alan personelin belgeleri ile birlikte sektör içinde iş bulmalarının daha kolay olabileceğinin altını çizen Şaylı, herkese teşekkür etti. 

Şaypa'nın 59. Şubesi törenle hizmete açıldı. 

Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, halkın teveccühü ile her gün zincire yeni halkalar eklediklerini söyledi.


Bursa Kent


Geri Dön