02 / 05 / 2024

Vatan Bilgiasayar 79'uncu mağazasını Gaziantep'te açtı!

Vatan Bilgiasayar 79'uncu mağazasını Gaziantep'te açtı!

36 ilde şubesi bulunan Vatan Bilgisayar 7'uncu, Gaziantep'te ise 3'üncü mağazasını 13 Eylül'de PrimeMall AVM'de açtı. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor..



Türkiye'nin 36 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, Türkiye'de 79'ncu Gaziantep'te 3. mağazasını 13 Eylül'de Gaziantep PrimeMall AVM'de açtı. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Gaziantep'te 3. mağazalarını açtıklarını belirtirken, hızlı büyümelerini sürdüreceklerini söyledi. 


Yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşma hedefini yenileyen Hasan Vatan, "Vatan Bilgisayar olarak biz hızla büyürken yabancı teknoloji marketleri çekilmeye başladılar. Eylül ayı içinde bir yabancı teknoloji marketi yerli bir marka tarafından alınırken, bugün bir diğeri Türkiye'den çekileceğini açıkladı. Daha önce söylediğimiz gibi, gitmek zorunda kalıyorlar. Çünkü, yüksek yönetim giderleri ve yanlış fiyat politikaları zarar etmelerine neden oluyor. Türk tüketicisi birkaç üründe uygun fiyat yaparak müşteri çekme politikasına kanmıyor ve yabancılar geldikleri gibi gidiyorlar."


Ortadoğu 


Geri Dön