05 / 05 / 2024

Schafer BYZ01 Friprofi 1800 W Fritöz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer BYZ01 Friprofi 1800 W Fritöz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer BYZ01 Friprofi 1800 W Fritöz geniş yağ haznesi,ayarlanabilir sıcaklık seviyesi ve paslanmaz yapısıyla kızartma işlemini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor. Peki yüksek güç seviyesine sahip Fritöz'ün diğer özellikleri neler?



Schafer BYZ01 Friprofi 1800 W Fritöz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi
Kızartma severler ve geniş aileler için ideal tasarıma sahip Fritöz sahip olduğu tasarım sayesinde kızartma işlemini minumum yağ ile halleder. Çalışma güç seviyesi yüksek olan cihazın temizliğide oldukça kolaydır. 

Güç Seviyesinin Fazla Olması

Schafer BYZ01 Fritözün çalışma güç seviyesi 1800 W’dir. Fritözün çalışma güç seviyesinin bu denli yüksek olması kızartma işleminin en üst derecede gerçekleştirilerek kızartmaların en lezzetli hali ile pişirilmesini sağlamaktadır. 

Ayarlanabilir Sıcaklık Seviyesi

Fritözün sahip olduğu ayarlanabilir sıcaklık seviyesi özelliği ile yapılacak olan kızartma cinsine göre sıcaklık ayarlamasının yapılması mümkün hale gelir. Bu sayede kızartmalar en uygun sıcaklıkta pişirilebilecek ve en lezzetli şekilde de sofralarda yerini alacaktır.

Temizliğinin Kolay Olması

Çıkarılabilir üst kapağı ve yağ haznesi ile fritözün temizlenmesi oldukça kolay ve pratiktir.Her kızartma işleminden sonra yağ haznesi çıkarılarak fritözden yağ birikmesi engellenerek sağlıklı kızartmaların yapılması olağandır.

Gözlem Camına Sahip Olması

Fritözün üzerinde bulunan gözlem camının olması ile kızartmalar izlenebilecek, erken kızarma durumunda müdahale edilerek kızartmalar fritözden alınarak müdahale edilebilecektir. Böylelikle kızartmaların yanması gibi ortaya çıkabilecek olan olumsuz durumların da önüne geçilmesi sağlanacaktır.

Geniş Yağ Haznesine Sahip Olması

Sahip olduğu 2.5 litrelik çıkarılabilir yağ haznesiyle fritöz tek seferde pek çok kızartmanın yapılabilmesini mümkün kılar. Bu sayede kişiler sürekli emek harcamak zorunda kalmayacak en kısa zamanda çok fazla kızartmanın yapılması bu ürün ile sağlanacaktır.Bu özellik aynı zamanda geniş ailelere de büyük avantajlar sağlayabilmektedir.

Peki Schafer Fritözün sahip olduğu teknik özellikler neler?
 


Geri Dön