13 / 05 / 2024

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.



"Platformumuzu güçlü bir şekilde savunacağız"

Konu ie ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Binance'in açıklamasında da en başından beri SEC'in soruşturmalarında aktif işbirliği yapıldığı fakat tüm çabalara rağmen SEC'in müzakere sürecini terk edip tek taraflı davrandığı da iddia edildi.

Verilen bilgilye göre, güçlü bir biçimde savunma yapılacağı vurgulanan söz konusu açıklamada, SEC'in verimli şekilde ilişki kurmayı reddetmesinin Komisyonun dijital varlık endüstrisine ihtiyaç duyulan netliği ve rehberliği sağlamayı bilinçli şekilde reddettiğini de gösterdiği de öne sürüldü.

SEC Binance e ve Changpeng Zhao ya dava açtı!

Ayrıca yapılan açıklamada, platformdaki kullanıcı varlıklarının risk altında bulunduğuna dair tüm iddiaların tamamen yanlış olduğuna değinilerek, "Binance ve Binance.US dahil Binance'e bağlı platformlardaki tüm kullanıcı varlıkları güvenli ve emniyetlidir ve aksi şekildeki tüm iddialara karşı kendimizi güçlü bir şekilde savunacağız." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca ABD'deki ve dünyadaki düzenleyiciler ile politika yapıcılarla işbirliğine devam edileceği bildirilen açıklamada, bu önemli teknolojiyi yanlış yönlendirilmiş davalardan korumak için endüstri ortaklarıyla beraber çalışılacağı da kaydedildi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön