27 / 04 / 2024

Seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik derin dondurucu almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 150 litre altındaki dondurucu modelleri dahil değildir.



Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması oaln Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya geldi. Arçelik, ekim ayında seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 Türk Lirası'na varan İndirim fırsatı sunuyor ürün ve kampanya ile ilgili ayrıntılar...

Arçelik 2062 MB çekmeceli derin dondurucuda 6 adet bölme sayısı bulunuyor. Statik soğutma sistemine sahip olan dondurucu hızlı dondurma özelliği sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz ürünlerimizi çok hızlı bir şekilde dondurarak besinlerin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunmuyor.

Arçelik 2161 NFB çekmeceli derin dondurucunun toplam hacim (Litre) kapasitesi 196 Litre, ayrıca ürünün açılma yönü değiştirilebilir. Kapı alt ve ustlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sola veya sağa kapanacak şekilde ayarlanabilir. Derin dondurucunun kullanım alanına göre kapılarında kullanım yönu konusunda değişiklik yapılabiliyor.

KOLAY KAPI AÇMA MEKANIZMASI

İç - dış ortam sıcaklık farklılıklarından ötürü (dondurucu bölmesinde bu daha fazladır) basınç farkları da oluşur. Bu üründe kolay açılır tutamak ile derin dondurucunun kapısı açılırken "ekstra efor sarf etmeye gerek kalmaz. Öte yandan ürünün içinde oluşan vakum (negatif basınç) sebebiyle kapının açılması güçleşir.

Seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 TL ye varan indirim fırsatı!

AÇIK KAPI ALARMI

Kapısı 1 dakika süre açık kaldığında ürününüzün uyarı sesi duyulmaya başlar. Dolap kapısını kapattığınızda veya varsa, ekran düğmelerinden herhangi birine bastığınızda ise bu ses kesilir.

KARLANMAYI ÖNLEYEN TEKNOLOJİ

Buzdolabı/dondurucu modellerinin “dondurucu” haznesi kapı açılmaları durumunda içeriye giriş yapan nem ve aynı zamanda da içerisine koyulan gıdaların nemiyle dondurucu haznesinde buzlanma yaşanmasına neden olur. Bu No frost dondurucularda fanın aparatının yardımıyla soğuk ve kuru hava dondurucu ve soğutucu haznelerinde farklı noktalardan “homojen” şekilde soğutma gerçekleştirilir. No frost buzdolabı/dondurucu modellerinde nem ve buz oluşumu söz konusu olmaz.

2161 NFB Çekmeceli Derin Dondurucu Fiyatı

14.769 Türk Lirası Fiyatında.

Oliz'e Özel 12.519 Türk Lirası Fiyatında.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Ekim 2023 tarihinde saat 18.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.71 Türk Lirası, Euro 29.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1.643 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!


Geri Dön