15 / 05 / 2024

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Türkiye geçtiğimiz hafta seçime gitti. Milletvekili seçimi sonuçlandı. Geriye, cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur var. İşte adayların vaatleri...



KILIÇDAROĞLU: TEK SEFERDE 15 BİN LİRA 
Muhalefet de iktidar gibi ekonomi alanında birçok vaatte bulundu. Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda seçilmesi durumunda çalışanlar, emekliler ve öğrenciler ve birçok kesim beklenti içine girdi. Kılıçdaroğlu “Önümüzdeki Kurban bayramında banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak. Evet geriye dönük ödeme yapacağım. Yani bayram çifte bayram olacak” demişti.  Bunlar arasında, emeklilere bayramlarda 15 bin lira ikramiye, gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV alınmaması, gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV alınmaması, aile destekleri sigortası ve sıfır faizli KYK Öğrenin Kredisi gibi vaatler bulunuyor.

CHP’NİN SEÇİM VAATLERİ
Bayramlarda 15 bin lira ikramiye verilecek

Gençlerin ilk otomobili ÖTV’siz olacak

Gençlerin ilk telefonu ÖTV’siz olacak

Aile destekleri sigortası yapılacak

Sıfır faizli KYK öğrenim kredisi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön