05 / 05 / 2024

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...



Yaz sezonunda yükseliş öngörüsü
Seçim sonrası dolar kuru ve altın piyasasında beklediği yükseliş trendinin yaşanacağını da yineleyen Memiş, “1350 lirayı dikkate almak gerekiyor. Yaz aylarında yükseliş öngörümü koruyorum. Dolar kurunda da yaz aylarında yükseliş öngörüyorum” ifadelerini kullandı.

Ancak seçim sürecinde dikkatli davranmak gerektiğini yineleyen İslam Memiş, gram altının 1350 ila 1380 TL aralığında hareketlerini sürdürmeye devam ettiğini söyleyerek, “1350 altındaki rakamlar biraz zor, buralar alım fırsatı olarak göz önüne alınmalı” dedi.

Memiş, altın yatırımcısının sabırlı bekleyişinin sürmesi gerektiğini de sözlerine ekleyerek, “Elinde altın olan biraz daha beklemeli. Alım yapacak olan da seçime kadarki süreci iyi değerlendirmeli. İnsanlar daha önce hazırlığını yaptı. Alım işi geçen ay bitti. Düğün takılarında yoğun satışların olacağı döneme giriliyor.” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön