02 / 05 / 2024

Seçimden sonra BIST 100'de 99 hissede yükseliş yaşandı! Hangi şirket değer kaybetti? 

Seçimden sonra BIST 100'de 99 hissede yükseliş yaşandı! Hangi şirket değer kaybetti? 

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi seçimin ardından ilk işlem gününün yarısında yükseliş gösterdi. İşte ayrıntılar...



Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla 14 Mayıs -28 Mayıs arasında geçen süreçte piyasalarda belirsizlikler hakimdi. Dünya Gazetesi köşe yazarı Ufuk Korcan, bugün kaleme aldığı yazısında borsa ile ilgili olarak "BIST 100 Endeksi’nde teknik görünüme bakarsak... Endeks haftalık grafikte 6 Mart 2023 haftasında başlattığı düşüş trendinin baskısında. Bu baskıdan kurtulması için bu hafta 4 bin 760 puan seviyelerinin üzerine hacimli bir şekilde çıkmalı" açıklamasında bulundu ve bunun yaşanması halinde de bir miktar rahatlama olabileceğini söyledi. 

Seçimden sonra BIST 100 de 99 hissede yükseliş yaşandı! Hangi şirket değer kaybetti? 

Bunun yanı sıra asıl önemli olan durumun 2 Ocak 2023 haftasında başlayan ve bu hafta direnç noktası 5 bin 250 puan seviyesine denk gelen trend çizgisi olduğuna dikkat çeken Ufuk Korcan, "Bu çizginin altında kalındığı sürece olası yukarı hareketlerin sınırlı kalması beklenebilir" diyerek, şu an için 4 bin 400 – 4 bin 470 puan bandının en önemli destek bölgesi olduğunun altını çizdi. 

Yuki kasalı, elektrikli Ilgaz'ın fiyatı açıklandı! Yuki, üç tekerlekli Ilgaz Plus ne kadar? 

EYT’liler hem zam hem çifte ikramiyesine kavuşuyor! Temmuz 2023 emekli zammı ne kadar olacak?

Emeklilik maaşı bağlanmayan EYT'lilere şimdi resmen avans müjdesi geldi! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön