15 / 05 / 2024

Sefaköy Boulevard için imzalar atılıyor! 

Sefaköy Boulevard için imzalar atılıyor! 

Servet GYO, Sefaköy Boulevard projesinin inşaatının tamamını üstlenmek ve inşa edilecek bağımsız bölümlerin bir kısmını satarak hasılatını paylaşmak üzere Arı Finansal Kiralama A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına karar verdi...



Servet GYO ve Arı Finansal Kiralama arasında Sefaköy Boulevard projesine ilişkin imzalanacak olan sözleşme kapsamında, tüm bağımsız bölümlerin yüzde 45'lik bölümüne denk gelen 180 adet bağımsız bölümün arsa payı karşılığı "Bağımsız Bölüm" şeklinde Servet GYO'ya teslim edilmesine karar verildi. 

Sefaköy Boulevard için imzalar atılıyor! 

Sefaköy Boulevard projesinde geri kalan yüzde 55'lik kısmı kapsayan bağımsız bölümlerin Arı Finansal Kiralama A.Ş. tarafından satılmasına, Servet GYO payına düşen hasılat paylaşım oranının yüzde 53, Arı Finansal Kiralama'nın payına düşen hasılat paylaşım oranının ise yüzde 47 olmasına karar verildi. 

Sefaköy Boulevard için imzalar atılıyor! 

Aynı zamanda söz konusu parsellerdeki gayrimenkullerin tapularının Arı Finansal Kiralama A.Ş.' ne ferağına ve tapu üzerine teminat ipoteği konulmasına karar verildi. 

Peki Sefaköy Boulevard projesinde hangi sosyal alanlar var? Sefaköy Boulevard projesinin çevresinde neler var? İşte projeyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön