03 / 05 / 2024

Şeker Finansal Kiralama 200 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Şeker Finansal Kiralama 200 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Şeker Finansal Kiralama'nın 200 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurusu onaylandı...



Şeker Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin başvurusunun SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Şeker Finansal Kiralama'nın yurt içinde 200 Milyon TL nominal tutara kadar borçlanma araçlarının halka arz edilerek ve/veya halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak ihraç edilebilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru bugün 2714 karar sayısı ile onaylandı.

Şeker Finansal Kiralama KAP açıklaması:
Şirketimizce yurt içinde 200 Milyon TL nominal tutara kadar borçlanma araçlarının halka arz edilerek ve/veya halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak ihraç edilebilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuş olup ilgili başvurumuz 06.03.2020 tarih ve 2714 karar sayısı ile onaylanmıştır.
 


Geri Dön