16 / 05 / 2024

Şeker fiyatlarına bayram öncesi yüzde yüz zam geldi! Gramajı da düştü

Şeker fiyatlarına bayram öncesi yüzde yüz zam geldi! Gramajı da düştü

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon Ramazan bayramı öncesi tezgahlarda satılan bayram şekerlerinin de fiyatını artırdı. Geçen sene 25 liraya satılan ürünler 50 liraya, geçen sene 50 liradan satılan ürünler ise 100 liraya çıktı. Gramajlar da düştü.



"YAĞ İÇİN YAPILMASI GEREKEN HARCAMA BİR AYDA 18 LİRA ARTTI”

“Nisanda 581 liraya inen ekmek, un ve makarna gibi ürünler için yapılması gereken harcama, son bir ayda 6 lira azalırken son bir yıllık dönemde ise 307 lira arttı. Pirinç ve bulgur harcamaları, nisanda 38 lira, son bir yılda ise 96 lira artarak 243 liraya yükseldi. Yağ için yapılması gereken harcama, nisanda 18 lira artarak 204 liraya çıktı. Şeker, bal, pekmez, reçel gibi gıda maddelerine yapılması gereken harcama da nisanda 14 lira artarak 320 lira oldu. Aynı ailenin zeytin için yapması gereken harcama ise 15 lira artarak 118 liraya yükseldi.

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Bakanlık açıkladı: Bayram ikramiyelerine zam yapıldı 2 bin 600 lira hesaplara yatacak

Bakan Vedat Bilgin'den emekli maaşları ve asgari ücret itirafı! Bayram ikramiyesine zam yok demişti ama..

Maaşlarına zam bekleyenlere kötü haber! İşin rengi değişti

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön