13 / 05 / 2024

Şeker krizi! Karaborsaya düştü

Şeker krizi! Karaborsaya düştü

Vatandaş ve esnafla bir araya gelen CHP Ekonomi Masası; Türkiye'deki ilk şeker fabrikasının kurulduğu ilde şu anda Uşaklıların kendi ürettikleri şekere ulaşamadığını ve ilde karaborsa yaratıldığını belirtti.



'HEM SOSYAL HEM EKONOMİK YAPI BOZULUYOR'
CHP'li Budak, hayvancılık kooperatiflerinin yüzde 90'ının iktidarın yanlış politikaları yüzünden batma noktasına geldiğini belirterek, vatandaşın hayvanını besleyemediği için borçlandığını ifade etti. Durumun oldukça vahim bir boyuta ulaştığını söyleyen Budak, “Vatandaş borcunu ödeyemediği için de hayvanını satıyor. Gittiğimiz her ilde esnaf, zincir marketlerden de şikayetçi. Her köşe başında, köylerde bile zincir marketler var. Hem sosyal hem de ekonomik yapı bozuluyor” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön