28 / 04 / 2024

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor

Şekerbank, KOBİ müşterilerinin işlerini kolaylaştırmak için sektördeki en iyi uygulamaları bir araya getirdi ve Android POS çözümü ile ödeme ve tahsilat işlemlerini daha uygun hale getirdi. 



Şekerbank, üretim finansmanı alanında kalitesinden ödün vermeden hızlı ve güvenli hizmet sunmayı sürdürüyor. Bu alanda fark yaratmak için geliştirilen yeni Android POS çözümü, KOBİ’lerin satış, faturalama ve tahsilat işlemlerini elektronik ortama taşıyor.

 Bu cihaz KOBİ’lerin sınırsız e-belge üretimine imkan tanıyor ve operasyonel verimlilik ile maliyet avantajı sunuyor. POS cihazı, uzaktan kontrol edilebilir bir yapıda tasarlandı ve oluşturulan e-belge anında SMS veya e-posta aracılığıyla iletilebiliyor. Tek tuşla QRKod’lu slip erişimi sağlanıyor. Şekerbank Android POS ile mali veriler online olarak arşivlenebiliyor ve 10 yıl süreyle saklanabiliyor.

Tuğbay Kumoğlu açıklama yaptı..

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Şekerbank'ın KOBİ müşterilerine sürekli yeni imkanlar ve kolaylıklar sunma hedefleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. 

Müşterilerine teknolojik gelişmelerden en üst düzeyde faydalanma imkanı sağlamak istediklerini ifade eden Kumoğlu, Şekerbank Android POS çözümü ile müşterilerine satış, ödeme ve fatura işlemlerinde hem kolaylık hem de maliyet avantajı sunma fırsatı verdiklerini kaydetti.

Android POS cihazının, Şekerbank’ın bu yaklaşımının bir sonucu olarak ortaya çıktığını ve farklı sektörlere hitap etmek üzere tasarlandığını belirtti. Şekerbank’ın müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde KOBİ’lerin teknolojik imkanlardan hızla faydalanabileceklerini ve işletmelerinin verimliliğini artırabileceklerini vurguladı. Kumoğlu, Şekerbank’ın Android POS çözümü ile müşterilerinin işleri kolaylaştırıp, maliyetlerini düşürmesine katkı sağladığını sözlerine ekledi.


Geri Dön