27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

Geçtiğimiz günlerde dolarda düşüş beklediğini bekleyen Selçuk Geçer, yeni bir açıklama yaptı ve tarih verdi.



"Size ödenen asgari ücret çöp olur, size ödenen maaşlar çöp olur. Alım gücünüz iyice düşer, orta gelir seviyesi yok olur. Fakirse fakirlik yerine artık paryalığı tercih etmeye başlar, Hindistan'daki kast sistemi gibi...

Onun için arkadaşlar tekrar dünkü videoma atıf yapıyorum. Dolar düşecek dedim mi dedim, euro yükselecek dedim mi dedim. Bu sözlerin arkasında mıyım, sonuna kadar arkasındayım. Dünyada küresel çapta iyimserler haklı çıkarsa, eğer ABD'de enflasyon düşmeye devam ederse ve faiz artırmaya ihtiyaç kalmaz ise o zaman ister istemez euro dolar paritesi yukarıya gider 1.20 ve 1.25 seviyelerini zorlayabilir.

Bu da euronun yükselmesi, doların düşmesi dolar endeksinin de düşmesi anlamına gelir. Ama bu dünya için senaryo.

Eğer bizim gibi bir ülkeyse tabloda olan ne yazık ki kendi makro ekonomik sorunları nedeniyle bu fırsatları yakalayamaz. Hatta bu fırsatlar ona kriz olarak döner. Bir bakarsınız dolar almış başını gitmiş, ekonomik kırılganlıklar almış başını gitmiş ve işin içinden çıkılamaz hale gelinmiş...”

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Kasım 2022 tarihinde saat 18.54'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 19,23 Türk Lirası, altının gramı ise bin 46 Türk Lirası değerinde.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

İslam Memiş uyardı, 'Çok yakın zamanda!"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön