10 / 05 / 2024

Selçuk Geçer FED'in faiz kararını yorumladı, doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Selçuk Geçer FED'in faiz kararını yorumladı, doların göreceği seviyeyi açıkladı!

FED'in 75 baz puanlık faiz artırımı kararını değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların akıbetine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.



TÜRKİYE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAYACAK

Piyasalarda yaşanan oyunlar için yatırımcıya yastık altındaki paralarına sahip çıkmaları gerektiğini belirten Geçer, al-sat işlemi yapanlara, "Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla attılar. Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi. Dolar 5 olmaz diyenler, 8 olmaz diyenler, 12 olmaz diyenler, 17.80 olmaz diyenler şimdi de 30 olmaz diyor."

Selçuk Geçer FED in faiz kararını yorumladı, doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 28 Temmuz 2022, saat 23.17'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira 35 kuruş değerindedir.

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Bu habere dikkat! Fed kararı önce bunları bilmeniz gerekiyor

Ekonomist İslam Memiş gram altın için 'Son fırsat' dedi ve rakam açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön